O angajată a MApN a lovit cu mașina un biciclist și a plecat. Ce făcea la volan când a fost găsită de polițiști

de: Ana Anițoiu
12 04. 2023

O angajată a Ministerului Apărării Naționale (MApN) a lovit cu mașina un biciclist, marți seară, la Vatra Dornei, provocându-i un traumatism cranio-cerebral. Femeia a părăsit locul accidentului și a fost găsită ulterior de polițiști, care au rămas surprinși, văzând ce făcea la volan.

Cum a fost găsită angajata MApN la volanul mașinii ei

Femeia, în vârstă de 31 de ani, a lovit cu mașina un bărbat de 65 de ani care circula pe marginea carosabilului, pe lângă bicicletă. Accidentul a avut loc, marți seară, pe strada Bârnărel din municipiul Vatra Dornei.

Angajata MApN a părăsit locul accidentului. A fost găsită de polițiști la o distanță de câteva sute de metri şi, potrivit martorilor citați de Radio Dorna, dormea cu capul pe volan.

Ce alcoolemie avea angajata MApN la volan

Femeia a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o concentrație de 1,72 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Conducătoarea auto este militar profesionist, angajată în cadrul unităţii militare din Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud.

În acest caz se fac cercetări pentru conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate, vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului. Cercetările vor fi preluate de către procurorii din cadrul Parchetului Militar.

Un pieton, lovit mortal de actrița Monica Odagiu

Acest accident a avut loc la câteva zile după ce un pieton a fost lovit mortal de actrița Monica Odagiu, duminică, în centrul Capitalei, în zona Sălii Palatului. Bărbatul era pe trotuar, în stația de autobuz.

Actrița a declarat că bărbatul s-ar fi aruncat în fața mașinii sale, astfel că nu a putut evita impactul. Artista a fot testată cu aparatul AlcoolTest, dar și cu aparatul DrugTest, iar rezultatele au fost negative.

„Am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment.

Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta.”, a transmis actrița Monica Odagiu în urma accidentului tragic.